Om denne bolig

8 personers feriehus i Silkeborg

Boligen

Midt i Danmarks smukke natur er dette feriehus med masser af plads både ude og inde. Huset udstråler hygge og idyll, og på en kold aften kan du varme dig ved brændeovnen. Huset er udstyret med tre gode soveværelser og et stort loft, som nemt kan rumme 4 personer. Huset er udstyret med 2 badeværelser og et stort køkken i direkte forbindelse med stuen, så du kan være en del af samfundet, selvom du er i køkkenet. Der er flere terrasser ved huset, så der er altid mulighed for ly og sol. Huset har en gynge. Ikke til udlejning til ungdomsgrupper.

Hos DanCenter har du et bredt udvalg af sommerhuse og Danlandsparker. Vi har hele 6.000 forskellige ferieboliger i Danmark, samt et stort udvalg i Sverige, Norge og Tyskland. Takket være det omfattende tilbud vil du altid finde et sommerhus, der passer dig.

Du kan nyde dit ophold i et feriehus i Skandinavien i enhver sæson. Hvad med et sommerhus med swimmingpool om foråret? Eller et feriehus ved havet om sommeren? På den måde kan du køle af på svedige dage. Men Skandinavien er også en fantastisk destination om efteråret eller vinteren. Der er masser af huse med pejs eller sauna. Desuden er nogle huse også udstyret med et billard- eller bordtennisbord. Du kommer ikke til at kede dig et øjeblik! Selv hvis du kan lide at bo på en feriepark, er der masser af muligheder. Danland ferieparker har alle gode faciliteter, såsom en swimmingpool, legeplads eller cykeludlejning. En feriepark er altid et godt sted at være.

Oplev de smukke danske strande ved Vesterhavet eller Østersøen, eller nyd en ferie på en af de mange danske øer. Uanset om du skal på ferie med din partner, familie eller vennegruppe, er DanCenter stedet at være. Plus, over 3.000 ferieboliger giver dig mulighed for at medbringe dit kæledyr! Lyder det som en dejlig ferie?

Gæsteadgang

Layout: åbent køkken(komfur(elektrisk), emhætte, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab-fryser), stue/soveværelse(tv(tyske tv-kanaler, danske tv-kanaler (DR1 og TV2)), høj stol), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, håndvask, toilet, vaskemaskine), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, håndvask, toilet), mezzanin(4x enkeltseng), opvarmning(elektrisk), terrasse, have, grill, luft til luftvarmepump