> Forside

jakobs øjne

Mit Online Portfolio

Mit navn er Jakob Larsen


I 1998 stod jeg i mesterlære og gennemførte uddannelsen som skiltemaler i skilte- og bygningsmalerfirmaet Nielsen & Kromann. En utrolig spændende uddannelse der kræver at man både er fiks på hænderne og teknisk anlagt. Her lærte jeg alle de gamle og nye tekniker inden for faget, så som silketryk, fremkalde film i mørkekammer, rentegning af logo i hånden, skrivepensel teknik, foliemontage, print og håndtering af storformatsprint og meget mere, da det var et meget traditions- rigt og bredt favnende firma.

Faget har med tiden ændret sig drastisk i takt med udviklingen af computere og IT. Alle de gode gamle teknikker er udfaset og langt de fleste steder er det folie og print og udskårne bogstaver der bliver produceret.

Jeg har altid haft stor interesse inden for det grafiske og for at arbejde med diverse grafiske programmer, som Adobe Illustrator og Photoshop.


I januar 2016
Startede jeg på mediegrafiker uddannelsen på NEXT CPH på Julius Thomsens Gade.I august 2017
Var jeg så heldig at få en læreplads hos Brandiators der nu ligger i Toldbodgade i indre København.Den 9. november 2018
Bestod jeg min svendeprøve med et 10-tal og kan dermed kalde mig for Mediegrafiker! Super fed fornemmelse!Den 15. marts 2019
Gennemførte jeg 6 ugers jobrettet kursus hos Bigum & Co. I Digital Markedsføring og fik endnu et 10-tal til eksamen. Her lærte jeg bla. om Social Media Management, Søgemaskineoptimering (SEO), Content Marketing, ,E-mail Marketing, Konverteringsoptimering, Google Ads & Analytics.Maj 2020
Lige nu er jeg igang med at bygge en ny side i WordPress. Den er online inden længe.Med venlig hilsen
Jakob Jagd Larsen
Foto af Jakob Larsen